Ankara Etlik Şehir Hastanesi nerede, hangi otobüs gider?

TAKİP ET

Ankara'da açılan ikinci şehir hastanesi Ankara Etlik Şehir Hastanesi nerede, hangi otobüs gider, nasıl gidilir sorusu en çok merak edilen sorulardan biri

Reklam
Reklam

Ankara'da açılan ikinci şehir hastanesi Ankara Etlik Şehir Hastanesi nerede, hangi otobüs gider, nasıl gidilir sorusu en çok merak edilen sorulardan biri. Peki Ankara Etlik Şehir Hastanesi'ni hangi ilçede, hangi semtte, toplu taşıma ile gidiliyor mu? Merak edilen tüm bu soruların cevabı Haber Asır'da.

Ankara Etlik Şehir Hastanesi nerede?

Ankara Etlik Şehir Hastanesi, Keçiören ilçesine bağlı Etlik semtinde yer almaktadır. Etlik Şehir Hastanesi konumu itibari ile Yenimahalle ve Keçiören ilçesi sınırında yer almakla birlikte hastanenin adresi Varlık Mahallesi Halil Sezai Erkut Caddesi No:5 Yenimahalle/Ankara olarak yer almaktadır.

Ankara Etlik Şehir Hastanesi'ne hangi otobüs (EGO) gider?


Ankara Etlik Şehir Hastanesi'ne EGO 206 ve 409 hat numaralı otobüsler gitmektedir. 206 hat numaralı otobüs İvedik Metrosu ile ring hizmeti verirken, 409 numaralı EGO hattı ise Akköprü - Ankara Etlik Şehir Hastanesi arasında ring hizmeti vermektedir.  277, 278, 279 ve 288 numaralı EGO hatları da hastaneye yakın güzergahtan geçmektedir.



Hastaneye gitmek için ayrıca Keçiören - Ostim dolmuşu ile bazı Etlik dolmuşları ile ulaşımda mümkündür.

Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nde hangi bölümler var?


Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nde Göz Hastalıkları, KBB, Genel Cerrahi, Göğüs Hastalıkları, Üroloji, Nefroloji, Gastroenteroloji, Endokrinoloji, Dahiliye, Romatoloji, Enfeksiyon Hastalıkları, Odyoloji, Ses ve Konuşma Terapisi, FTR, Diyet Polikliniği, Aile Hekimliği ve Erişkin Hemodiyaliz bölümleri bulunmaktadır.

Ankara Etlik Şehir Hastanesi'ne navigasyon ile ulaşmak isteyenler Google Haritalar üzerinden işlem sağlayabilir. Hastanenin konumu için buraya tıklayabilirsiniz.

 

Ankara Etlik Şehir Hastanesi Ankara Etlik Şehir Hastanesi adresi Ankara Etlik Şehir Hastanesi EGO var mı Ankara Etlik Şehir Hastanesi nasıl gidilir Ankara Etlik Şehir Hastanesi nerede Ankara Etlik Şehir Hastanesi telefonu