Ankaragücü, Tolunay Kafkas ile yolları ayırdı

TAKİP ET

Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, teknik direktör Tolunay Kafkas ile karşılıklı olarak anlaşma sağlanarak yolların ayrıldığını açıkladı. Tolunay Kafkas'ın yerine hangi teknik direktör gelecek? Detaylar Haber Asır'da.

Reklam
Reklam

MKE Ankaragücü Spor Kulübü tarafından yapılan yazılı açıklamada teknik direktör Tolunay Kafkas ile yolların ayrıldığı açıklandı. Kulüp tarafından X hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Teknik Direktörümüz Tolunay Kafkas ile yapılan görüşmelerin ardından karşılıklı olarak yollarımızın ayrılması konusunda mutabakata varılmıştır. En zor şartlarda bu görevi kabul eden, görev yaptığı süre boyunca profesyonel bir hocalığın yanında aidiyet duygusu ile de aramızda olan, Türk futbolunun çalışkan ve mert insanı Tolunay Kafkas’a bize kattıkları için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

Yolun açık olsun Tolunay Kafkas…"

ANKARAGÜCÜ'NÜN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ KİM OLACAK?

Ankaragücü'nde Tolunay Kafkas'tan boşalan teknik direktörlük görevine kim gelecek sorusu merak edilirken, öne çıkan isimler arasında ilk sırada Rıza Çalımbay ismi öne çıkıyor.

 

Ankaragücü Tolunay Kafkas Rıza Çalımbay Ankaragücü Haberleri Trendyol Süper Lig