Bakan Bolat ASAD Genel Başkanı Doğanay ile Görüşme Gerçekleştirdi

TAKİP ET

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, ASAD Genel Başkanı Murat Doğanay, ASAD Genel Başkan Yardımcısı Şahin Karadeniz ve Dr. Sinan Ogan ile İhracat ve D-8 İşbirliği konularında istişarede bulundu. (BHA)

Reklam
Reklam

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, bugün ASAD (Asya ve Afrika İş Dünyası Konfederasyonu) Genel Başkanı Murat Doğanay, ASAD Genel Başkan Yardımcısı Şahin Karadeniz ve Dr. Sinan Ogan ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sırasında bölgesel ve küresel konular ele alındı.

Görüşmenin odak noktası, Türkiye’nin ihracat pozisyonunu güçlendirmek ve D-8 Ekonomik İşbirliği Teşkilatı’na üye ülkeler arasında yeni işbirliği fırsatları yaratma konularıydı. Görüşmede Türkiye’nin ekonomik büyümesini desteklemek ve uluslararası ticarette daha etkin bir rol oynamak için stratejileri ele aldındı.

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, görüşme sonrası yaptığı açıklamada, “ASAD Genel Başkanı Murat Doğanay, ASAD Genel Başkan Yardımcısı Şahin Karadeniz ve Dr. Sinan Ogan’ın nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederim. Ülkemizin ihracat potansiyelini artırmak ve D-8 İşbirliği Teşkilatı çerçevesinde daha fazla işbirliği imkanı yaratmak için verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Türkiye’nin ekonomik büyümesine katkıda bulunmak için işbirliği yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat ASAD Genel Başkanı Murat Doğanay Dr. Sinan Ogan ASAD Genel Başkan Yardımcısı Şahin Karadeniz