Daday Belediye Başkan Aday Adayı Erdal Demirtaş Şehir Gazetesi'ne konuştu

TAKİP ET

Ak Parti Kastamonu Daday Belediye Başkan Aday Adayı Erdal Demirtaş Şehir Gazetesi'ne konuştu. Ankara Şehir Gazetesi imtiyaz sahibi Hüseyin Akın'ın özel haberi...

Reklam
Reklam

 

“Ak Parti Beni Belediye Başkanı Adayı gösterse de göstermese de ben hep Ak Parti için çalışacağım”

Kastamonu Daday’da organik Yumurta Üretimi yapan iş insanı  Erdal Demirtaş, uygun görülmesi halinde  İlçesinde Ak Parti’den Belediye Başkanı olmak istiyor.

Aday adaylığını geçtiğimiz günlerde açıklayarak çalışmalarına başlayan iş insanı Erdal Demirtaş, Partisi tarafından aday gösterilse de gösterilmese de Ak Partiye çalışmaktan son derece mutlu olduğunu açıklıyor. 

“Doğduğum yer ve öleceğim yer dediği Daday’a hizmet etmekten çok mutlu olacağını ve bunun için görev almaya hazır olduğunu açıklayan iş insanı Erdal Demirtaş, “Burada önce Daday Halkımın sonrada Partimin tercihini düşünerek bu yola çıktım. Daday halkının 15 yıllık Belediye hizmetlerindeki kaybını karşılamak için geliyorum. Partimizin ve büyüklerimizin onayını alabilir de aday olursak tüm imkanlarımızı seferber ederek Adaylık sürecinde yarışı önde tamamlayacağım. Kendime ve Daday Halkıma çok güveniyorum.” dedi.

Demirtaş, Daday İlçesinin yarınları için elini taşın altına değil gövdesini bu  yola koyduğunu ve  hizmet için , görev için ve devamında da Daday’ın yarınları için  gece demeden gündüz demeden çalışacağını söyledi.

Bu yola çıkarken ve aday olurken, bir çok kişi ve kuruluş yetkilisi ile istişarelerde bulunduğunu,  kendi kafasına göre yola çıkmadığını ve görev verilmesi halinde de üzerine düşenin en iyisini yapacağını dile getiren Erdal Demirtaş Ak parti de çalışmaktan ve Ak partili olmaktan her zaman gurur duyduğunu  ve hep duyacağını  açıkladı.

Demirtaş, ayrıca Demokrat Parti de iken birlikte çalıştığı Eski İçişleri  Bakanı Süleyman Soylu’ya  ve Daday Ak Parti İlçe Başkanı Servet Bıyıklı ile O’nun  A takımına göstermiş oldukları ilgi ve destek içinde teşekkür etti.

HÜSEYİN AKIN

Erdal Demirtaş kimdir nereli Ak Parti Daday Belediye Başkan Adayı Daday Belediye Başkan Adayları 2024 Daday Haber Daday 2024 Yerel Seçim