Dikkat! Etimesgut'ta 9 saatlik su kesintisi yaşanacak

TAKİP ET

Etimesgut'ta o mahallede oturanlar dikkat! Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada 9 saatlik su kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Reklam
Reklam

ASKİ tarafından yapılan yazılı açıklama doğrultusunda Etimesgut'ta o mahallede oturan vatandaşlar için su kesintisi uyarısı yapıldı. 9 saat sürmesi planlanan su kesintisi ile ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz.

ETİMESGUT'TA SULAR NE ZAMAN, SAAT KAÇTA GELECEK?

ASKİ tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre 9 Kasım 2023 tarihinde saat 21.00'da başlaması plananlan su kesintisi 10 Kasım 2023 saat 06.00'da sona erecek.

Yeni Bağlıca Mahallesi'nin bir kısmını kapsayacak olan su kesintisi ile ilgili olarak ASKİ tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

ETİMESGUT

Arıza Tarihi: 9.11.2023 21:00:00
Tamir Tarihi: 10.11.2023 06:00:00
Detay: SU İNŞAAT DAİRE BAŞKANLIĞI TARAFINDAN YÜRÜTÜLMEKTE OLAN ‘’İÇME SUYU ŞEBEKE HATLARI VE DİĞER İMALATLAR YAPIM İŞİ’’ KAPSAMINDA YENİ BAĞLICA MAHALLESİ 2255 SOKAK İLE 2257 SOKAK KESİŞİMİNDE İMALATI TAMAMLANAN YENİ HATTIN MEVCUT HATTA BAĞLANMA ÇALIŞMALARININ YAPILABİLMESİ İÇİN PLANLI SU KESİNTİSİ YAPILACAKTIR. SABIR VE ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDER, VERMİŞ OLDUĞUMUZ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİZ.
Etkilenen Yerler: YENİ BAĞLICA MAHALLESİ BİR KISMI

Etimesgut su kesintisi Etimesgut sular ne zaman gelecek Bağlıca Mahallesi su kesintisi Yeni Bağlıca su kesintisi Ankara su kesintisi