Dikkat! Keçiören'de su kesintisi var

TAKİP ET

Keçiören'de oturanlar dikkat! ASKİ uyardı! Keçiören'de bugün su kesintisi var. Yapılan açıklamaya göre Keçiören'de bazı bölgelerde bugün 4 saatlik su kesintisi yaşanacak. Detaylar haberimizde.

Reklam
Reklam

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre 18 Kasım 2023 Cumartesi (bugün) için Keçiören'de su kesintisi yaşandığını duyurdu.

Su kesintisi ile birlikte vatandaşlar tarafından arama motorlarında en çok aranılan konu ise Keçiören'de sular ne zaman, saat kaçta gelecek sorusu oldu. Bunun dışında yine Keçiören'de sular neden yok, su kesintisi ne kadar sürecek gibi sorularda aranılan konular arasında yer aldı.

KEÇİÖREN'DE SULAR NE ZAMAN GELECEK?

Keçiören'de ana iletim hattında meydana gelen arıza nedeniyle oluşan ve 4 saat sürmesi planlanan su kesintisi ile ilgili olarak en çok merak edilen Keçiören'de sular ne zaman, saat kaçta gelecek sorusunun cevabı, aşağıda göreceğiniz ASKİ açıklamasında da olduğu gibi saat 13.00'da suların gelmesi bekleniyor.

ASKİ tarafından konu hakkında yapılan yazılı açıklama ise şöyle;

KEÇİÖREN

Arıza Tarihi: 18.11.2023 09:00:00
Tamir Tarihi: 18.11.2023 13:00:00
Detay: Keçiören ilçesi, İncirli mahallesi Barışyolu caddesi içerisinde Q 200 lük ana iletim hattında meydana gelen arızadan dolayı su kesintisi yapılacaktır.
Etkilenen Yerler: BARIŞYOLU CADDESİ VE CİVARI yerler etkilenmektedir.

Keçiören su kesintisi Ankara su kesintisi Keçiören sular ne zaman gelecek ASKİ su arıza telefon Keçiören haber Keçiören sular neden yok