DSİ 1273 personel alımı ne zaman, şartları ne?

TAKİP ET

Tarım ve Orman Bakanı Prof

Reklam
Reklam

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Ankara'da katıldığı Medya Kuruluşlarının Ankara Temsilcileri ile Yıllık Değerlendirme Toplantısı'nda ve sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile DSİ'nin 1273 sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı.


Açıklamanın ardından en çok merak edilenler ise DSİ personel alımı ne zaman yapılacak, başvuru şartları neler olacak, kimler başvuru yapabilecek. İşte detaylar..

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) 2023  yılı 1273 sözleşmeli personel alımı için başvuru şartları henüz açıklanmazken, konu hakkında önümüzdeki günlerde detaylı açıklamanın DSİ sitesi tarafından açıklanması bekleniyor. Personel alımının ise bu ay içinde gerçekleştirilmesi planlanıyor.

İşte Bakan Kirişçi'nin sosyal medya paylaşımı;

"Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğümüzün gücüne güç katacak mesai arkadaşlarımızı sabırsızlıkla bekliyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun."

Devlet Su İşleri DSİ DSİ personel alımı DSİ personel alımı başvurusu DSİ personel alımı ilanı DSİ personel alımı ne zaman Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci Tarım ve Orman Bakanlığı Personel alımı