Emre Belözoğlu, Ankaragücü ile eski takımına karşı

TAKİP ET

Trendyol Süper Lig 11. hafta mücadelesinde Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, deplasmanda eski takımı Rams Başakşehir' karşı görev alacak. Bu maç ile ilgili en çok aranılan konu ise Rams Başakşehir - Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...

Reklam
Reklam

Ankaragücü'nde teknik direktör olarak göreve gelmesinin ardından oynadığı 3 lig, 1 kupa maçında 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan Emre Belözoğlu, daha önce teknik direktör olarak çalıştığı Rams Başakşehir'e karşı takımının başında olacak.

RAMS BAŞAKŞEHİR - ANKARAGÜCÜ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig 11. haftasında bugün Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak Rams - Başakşehir - Ankaragücü karşılaşması saat 16.00'da başlayacak.

RAMS BAŞAKŞEHİR - ANKARAGÜCÜ MAÇI HANGİ KANALDA?

Rams Başakşehir - Ankaragücü maçı bugün saat 16.00'da beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

RAMS BAŞAKŞEHİR - ANKARAGÜCÜ MAÇINI ÇAĞDAŞ ALTAY YÖNETEK

Ligin 11. haftasında bugün oynanacak Rams Başakşehir - Ankaragücü karşılaşmasını hakem Çağdaş Altay yönetecek. Altay’ın yardımcılıklarını Ömer Tevfik Özkoç ve Murat Altan yaparken dördüncü hakem ise İlker Yasin Avcı olacak.

Ankaragücü Emre Belözoğlu Rams Başakşehir Başakşehir - Ankaragücü maçı ne zaman Başakşehir Ankaragücü maçı selçuk sports ize Başakşehir Ankaragücü maçı beIN Sports izle Başakşehir Ankaragücü maçı inat tv izle Trendyol Süper Lig