Halil Babür'ün ilk kitabı Almanya'da olay oldu

TAKİP ET

Türk gurbetçisi Halil Babür'ün ilk kitabı "Fırtınada Gençliğim", Almanya'yı salladı. Babür'ün kitabı Türkler kadar Almanlar tarafından da yoğun ilgi görüyor.

Reklam
Reklam

Halil Babür'den tarafından piyasaya sürülen "Fırtınada Gençliğim" kitabı Türk Gurbetçileri kadar, Alman gençliğinin de büyük ilgisini çekti.

Yaklaşık 40 yıldır Almanya'da yaşayan ve 1991'de sanatçı Ahmet Kaya ile tesadüfen tanışmasından sonra hayatı değişen ve bir anda kendini müzik dünyasının içinde bulan Türk Gurbetçi Halil Babür çıkarttığı kitap Almanya’da olay oldu.

Biraz tecrübe edindikten sonra Müzik organizasyonlarına başlayanHalil Babür, Bu bağlamda Hasan Yılmaz, Orhan Canayakın, Zeynep, Hakan Taşıyan, Yusuf Harputlu, Ferman Akdeniz, Avni Polat, Maral, Başak Kar ve Yeliz Durmuş gibi sanatçıların yer aldığı organizasyonlar gerçekleştirmeye devam ettiğini söyledi.

Halil Babur,  renkli hayatını bütün çıplaklığı ile anlattığı "Fırtınada Gençliğim" kitabıyla,  Türk Gurbetçileri kadar, Alman gençliğinin de büyük ilgisini çekerek satış rekorları kırdığını anlattı.

Gençlik yıllarından itibaren özel yaşamı ve müzik dünyasıyla ilgili olarak tuttuğu notlarını bir kitapta toplayıp yayınlama fikri ile yola çıktığını ve ilk kitabıyla da olay olduğunu açıklayan Halil Babür bu serinin 2.sini de çıkaracağını açıkladı.

Halil Babür, piyasaya çıkan "Fıtınada Gençliği" adlı kitabında renkli hayatını bütün çıplaklığı ile anlatırken, 98 sayfalik bu ilk kitabında, yaşadığı gençlik buhranları, acılar, hüzünler ve çektiği sıkıntıları açık bir dille anlatıyor.

Babür, İstanbul Medya'nin düzenlediği organizasyonda Onur Sanatçısı Ödülü aldığını ve Günlük notları kaydetmeye devam ettiğini söylerken, 2. Kitabında en kısa zamanda çıkaracağını sözlerine ekledi. HABER : HÜSEYİN AKIN

Halil Babür Fırtınada Gençliğim Halil Babür kitapları Halil Babür Fırtınada Gençliğim Halil Babür kimdir