Hasan Can Kaya, Acun Ilıcalı'nın yolundan mı gidecek?

TAKİP ET

Komedyen ve senarist Hasan Can Kaya'nın yazdığı ve başrolünü üstlendiği 'Çok Aşk' filmi, 1 Kasım Çarşamba akşamı Ankara'da Ankamall 'da hayranlarıyla buluştu.

Reklam
Reklam

AnkaMall AVM'de gerçekleşen özel gösterimde, Hasan Can Kaya ve Büşra Pekin'in katılımıyla Ankara’daki basınla ve gençlerle bir söyleşi düzenledi.

Neşeli ve Eğlenceli geçen  Söyleşide heyecanlı ve mutlu  bir kişilik sergileyen Hasan Can Kaya Ankara Şehir Gazetesi’nden Hüseyin Akın’ın sorularını da cevapladı.

Hasan Can Kaya’nın basın mensuplarından da soru sormalarını istemesi üzerine kendisine Ankara Şehir Gazetesi’nden Hüseyin Akın “Televizyon kuracak mısınız ?” diye sorunca yeteri kadar tv ve gazete olduğunu ve tv kurmayı düşünmediğini söyledi.

Gazeteci Akın, bu cevabın üzerine “Acun Ilıcalının yolundan gitmeyi düşünmüyor musunuz?” sorusuna da sektörlerinin  farklı olduğunu,  Acun Ilıcalı 'yı sevdiğini ve kendisinin  televizyoncu değil,  senarist ve komedyen olduğunu söyledi.

Hasan Can Kaya kendini anlatırken de sektöre 15 yaşında başladığını belirterek, “Uzun yıllardır çalıştım. Çok emek verdim bu sayede bu seviyelere geldim.” dedi.

Kaya, bu filmde çok eğlendiğini ve keyifli dakikalar geçirdiğini söyleyerek Büşra Pekin ile uyumlu bir rol arkadaşı olduğunu ifade etti.

Söyleşinin ardından oyuncular, ANKAmall Paribu Cineverse'te filmi hayranları ile birlikte izledi.

Hasan Can Kaya'nın "Çok Aşk" filmi Ankara'da yoğun ilgi ile karşılandı.

HABER : HÜSEYİN AKIN / ANKARA

Hasan Can Kaya Büşra Pekin Çok Aşk AnkaMall Acun Ilıcalı