Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, ABB Başkan adayı olacak mı?

TAKİP ET

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) için başkan adayı olacak mı? En çok merak edilen bu konu için Turgut Altınok'un son zamanda yaptığı çalışmalar ne anlama geliyor? İşte detaylar..

Reklam
Reklam

Ankara'nın Keçiören ilçesinde yaptığı birçok proje ile adından sıkça söz ettiren Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışında Mansur Yavaş'a rakip olacak mı? İşte yapılan son değerlendirme...

ALTINOK, ABB İÇİN Mİ ÇALIŞIYOR?

2024 Yerel Seçimleri yaklaşırken partilerin kimi aday göstereceği merak edilirken, en çok merak edilen konulardan biri ise Mansur Yavaş'a karşı Ak Parti'nin kimi aday göstereceği... Geçtiğimiz günlerde "Aday ol denirse, biz göreve hazırız" cümlesi ile aday olmaya sıcak baktığı görülen Altınok'un Ankara'nın Keçiören dışında bazı farklı yerlerde Keçiören'de yapılan proje açılışlarının reklamlarını yaptırması Altınok aday mı olacak sorusunu akla getiriyor.

YAVAŞ'A KARŞI ALTINOK MU?

Son seçimde birçok seçmenin Ankaralı olmadığı gerekçesiyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki'ye sıcak bakmadığı ve Ankara'lı olan Mansur Yavaş'a oy kullanarak seçimi kazandırdığı görüldü.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Yerel Seçimlerde Ak Parti'nin bir başka Ankaralı olan ve yıllardır Ankara'da tanınmış bir isim olarak öne çıkan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'u aday göstermesi tahmin ediliyor.

ALTINOK, ABB İÇİN ADAY OLACAK MI?

Geçtiğimiz günlerde katıldığı televizyon programında "Aday ol denirse biz göreve hazırız" diyerek ABB adaylığına sıcak baktığı görülen Turgut Altınok'un aday gösterilecekmiş gibi hazırlıklar yaptığı gelen bilgiler arasında.

Turgut Altınok Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok Ankara için aday mı Turgut Altınok ve Mansur Yavaş aday mı