Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Seyfullah Köken yeni projesini açıkladı: Mezarlık Projesi

TAKİP ET

Kızılcahamam Belediye Başkanı Seyfullah Köken seçimlerde başkan seçilmesinin ardından gerçekleştireceği projeleri açıklamaya devam ediyor. Köken'in açıkladığı 9. proje ilçede yapılacak yeni Mezarlık Projesi... Detaylar haberimizde.

Reklam
Reklam

Kızılcahamam'da seçim çalışmalarına devam eden ve ilçenin öncelikli ihtiyaçları doğrultusunda projelerini kamuoyu ile paylaşan Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Seyfullah Köken, son olarak ilçede mevcut mezarlığın yetersiz olması nedeniyle yeni bir mezar yeri yapılacağını belirtti.

KIZILCAHAMAM'A YENİ MEZAR YERİ

Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Seyfullah Köken, açıkladığı 9. proje ile Kızılcahamam'da yapmayı planladığı yeni Mezarlık Projesini duyurdu. Köken yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"MEZARLIK PROJESİ

İlçe merkezinde mevcut mezarlığın yetersiz kalmaya başlaması nedeniyle yeni mezarlık ihtiyacı gündeme gelmiştir. Kemalpaşa veya İsmetpaşa Mahallelerinde uygun bir mezarlık  alanı belirlenecektir. Etrafı duvarla çevrilecek,mezarlık projesi içerisinde; idari bina, güvenlik binası, taziye evi, otopark, gasil hane, morg, abdesthaneler gibi sosyal alanlar bulunacaktır. 
Yeni Mezarlık alanında aile mezarlığı, eş yanı mezarlığı, şehit mezarlığı, gazi mezarlığı, sıralı mezarlar, çocuk mezarlığı gibi bölümler yer alacaktır.
İlçemizde cenaze ve defin işlemlerinin daha düzenli olması, defin işlemlerinin İslâmi usullere göre yapılması, kabir ziyaretlerinin modern ve dini inançlarımıza yakışır şekilde olması için “üzerinde yaşarız, altında yatarız” dediğimiz İlçemizin dualı topraklarına yakışır bir mezarlık projesi kazandıracağız."

Kızılcahamam Kızılcahamam Haber Kızılcahamam Haberleri Kızılcahamam Çıtak Haber Seyfullah Köken Kızılcahamam Mezarlığı Kızılcahamam Yeni Mezarlık Kızılcahamam Belediye Başkan Adayları 2024