Kızılcahamam'da Seyfullah Köken'in seçim pankartına çirkin saldırı

TAKİP ET

Yaklaşan 2024 Yerel Seçimleri öncesi Kızılcahamam'da seçim çalışmalarını sürdüren Yeniden Refah Partisi Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Seyfullah Köken'in pankartına kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çirkin bir saldırı düzenlendi.

Reklam
Reklam

Kızılcahamam'da daha önce parti bayrağı ile pankartı indirilen Köken'in bu kez de ilçede bulunan seçim pankartında kendisinin kafasının olduğu alan kesilerek zarar verildi. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Kızılcahamam Belediye Başkanı Seyfullah Köken," Geç saatlerde kaplıcanın karşısında, Kaplıca Taksinin yanında bulunan pankartımıza kafamızın kesilerek bize verilen açık tehdidi almış bulunuyoruz. Bu ayıbı yapan, bu günahı işleyen kişi ya da kişilerden şikayetçiyiz." dedi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Konu ile ilgili konuşan Köken, "Şuan da kaymakamımız, emniyet müdürümüz, sayın savcımız olayla ilgili büyük bir soruşturma başlatmış, mobese kameralar incelenmekte ve bu konu ile ilgili kamuoyunun aydınlatılmasıyla alakalı girişimler ve çalışmalar başlamıştır. Bunu her kim yaptı ya da yaptırdıysa bunun hesabını Kızılcahamamlılar'a ödemek zorundadır.Bizim Alah'tan başka kimseden bir korkumuz yoktur. Biz Aziz Milletimize hizmet etme aşkıyla yola çıktığımız bu davada bunu yapan kişi ya da kişilerden bunun hesabını soracağız.Unutmayınız Kızılcahamamlılar'ın Milli İradesinden daha büyük bir güç tanımıyorum ve bu konu ile alakalı Kızılcahamamlılar en doğru kararı verecektir." dedi.

Kızılcahamam Haber Seyfullah Köken Kızılcahamam Seçim 2024