Kızılcahamam'da vatandaş MHP'li aday istiyor

TAKİP ET

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Ankara ve ilçelerinde kimlerin aday olacağı ve hangi partinin kimi aday göstereceği merak konusu olurken, Kızılcahamam'da vatandaşlar Milliyetçi Hareket Partisi'nin aday çıkarmasını istiyor.

Reklam
Reklam

Son yerel seçimlerde Cumhur İttifakı olarak Kızılcahamam'da Ak Parti'nin aday gösterdiği Süleyman Acar, seçimi kazanmış belediye başkanı olarak göreve gelmişti.

Kızılcahamam'da bazı vatandaşlar ile yapılan röportajda 2024 Yerel Seçimler'de Ak Parti ve MHP ortak aday gösterecekse bunun MHP'nin göstereceği bir aday olmasını istedikleri öğrenildi.

2019 Seçimlerinde Kızılcahamam

2019 Yerel Seçimlerinde Kızılcahamam'da MHP aday göstermemiş ve Ak Parti'nin adayı Süleyman Acar'ı desteklemişti. Seçim sonuçlarına göre Süleyman Acar %60,28 oy alırken en yakın rakibi İyi Parti adayı Coşkun Ünal ise %37,07 oy almıştı.

İki Dönem Aradan Sonra MHP

Kızılcahamam'da mevcut Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar ve öncesinde yine Ak Partili Muhittin Güney'den önce MHP'li Coşkun Ünal başkanlık yapmıştı.

MHP ve Ak Parti ortak aday olarak MHP'li bir isim çıkarır ve seçimi kazanırsa iki dönem aradan sonra Kızılcahamam'da tekrar MHP'li bir belediye başkanı seçilmiş olacak.

Kızılcahamam MHP Ak Parti Kızılcahamam Yerel Seçimleri Kızılcahamam Yerel Seçimleri 2024 Kızılcahamam MHP Kızılcahamam Ak Parti Kızılcahamam Haber Kızılcahamam Son Dakika