Kızılcahamam, Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Seyfullah Köken'i Konuşuyor

TAKİP ET

Kızılcahamam'da yaklaşan 2024 Türkiye Yerel Seçimleri öncesi, Yeniden Refah Partisi Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Seyfullah Köken'i konuşuyor. Detaylar haberimizde.

Reklam
Reklam

Haber Asır - Özel Haber - 2 Aralık 2023 tarihinde Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın katılımı ile Ankara Green Park Hotel’de gerçekleştirilen “Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı” ile resmi adaylığı açıklanan Seyfullah Köken,  seçim çalışmalarını aralıksız sürdürürken, ilçe halkı tarafından büyük destek görüyor.

7'DEN 70'E HERKES İLE BİR ARADA

Köken, ilçe merkezi ve mahallelerinde (köyler) yürüttüğü seçim çalışmaları ve ziyaretlerde 7'den 70'e ayırt etmeksizin gezmeye ve vatandaşın beklentilerini dinleyip kendi projelerini anlatmaya devam ediyor.

Kızılcahamam'da vatandaşlar tarafından büyük destek gören Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Seyfullah Köken, ilçe yönetimi ile birlikte Kızılcahamam'da çalınmadık kapı bırakmayana kadar "Yeniden Kızılcahamam, Yeniden Refah, Ya Allah Bismillah" sloganı ile çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ AÇILIŞINA DAVET

Yeniden Refah Partisi Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Seyfullah Köken, Yenice Mahallesi Hal Caddesi No:7/B Kızılcahamam/Ankara adresinde açılışı gerçekleştirilecek  Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına tüm ilçe halkı ve Kızılcahamamlılar'ı davet etti.

Köken, 21 Ocak 2024 Pazar günü saat 13.30'da açılışı gerçekleştirilecek olan Seçim Koordinasyon Merkezi ile seçim çalışmalarını bu noktadan daha detaylı kontrol edeceklerini ve Kızılcahamam için "Yeniden Refah" geleceğini açıkladı.

KÖKEN'E TEŞEKKÜR BELGESİ

Yeniden Refah Partisi Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Seyfullah Köken'e İlçe Başkanı Ali Uslu, çalışmalarında gösterdiği örnek davranış nedeniyle teşekkür belgesi takdim etti. Belgede şu ifadeler yer alıyor; "Örnek davranışınızla teşkilatımızın gurur tablosunda yer aldınız. Başarılarınızın devamı dileriz."

Kızılcahamam Kızılcahamam Yerel Seçimleri 2024 Seyfullah Köken Seyfullah Köken Kızılcahamam Seyfullah Köken Seçim Koordinasyon Merkezi Yeniden Refah Partisi Kızılcahamam