Kızılcahamamlılar müjde! Seyfullah Köken'den bir proje daha!

TAKİP ET

Kızılcahamamlılar müjde! Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Seyfullah Köken'den Kızılcahamam için bir proje daha. Köken, 6. projesi olan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi hakkında bilgi verdi.

Reklam
Reklam

Kızılcahamam için projelerini bir bir açıklamaya devam eden Seyfullah Köken, açıkladığı 6. projede Kızılcahamam için Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi açarak ilçede özel eğitime ihtiyacı olan bireylerin ihtiyaçlarına çözüm olacağını belirtti.

ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ PROJESİ

Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Seyfullah Köken, yaptığı yazılı açıklamada 6. proje ile ilgili olarak şu ifadelere yer verdi;

" İlçemizin en önemli ihtiyaçlarından biri de Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezidir. Bu eğitim kurumlarında özel eğitime ihtiyacı olan bireylerin, ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla alanında eğitim almış uzmanlar tarafından destek eğitim hizmeti verilmektedir.
Belediyemizce açılacak olan bu özel eğitim kurumunda : Zihinsel, İşitme, Görme, Bedensel yetersizliği olanlara, Otizm ve Spektrum Bozukluğu, Gelişimsel Bozukluk, Öğrenme Güçlüğü, Dil Konuşma Güçlüğü, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu, Down Sendromu yaşayan bireylere, alanında uzman eğiticiler tarafından özel eğitim verilerek bu alanda ilçemizin ihtiyacı karşılanacaktır."

 

Kızılcahamam Kızılcahamam Haber Kızılcahamam Belediye Başkan Adayları 2024 Seyfullah Köken Kızılcahamam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi