Köken'den Kızılcahamam için çok önemli bir proje daha

TAKİP ET

Kızılcahamam'da yıllardır önemli bir sorun olan ve gerek dış görünümü gerekse restorasyon anlamında iyileştirilmesi beklenen o yer ile ilgili Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Seyfullah Köken'den güzel bir proje geldi. Detaylar Haber Asır'da.

Reklam
Reklam

Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Seyfullah Köken, Kızılcahamam Sanayi Sitesi ve  ilçe girişi ile ilgili yeni projesini açıkladı.

SANAYİ SİTESİ RESTORASYONU VE ŞELALE PROJESİ

Köken, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"İlçemizin girişinde E-5 karayolu üzerinde bulunan Sanayi Sitesi Bölgesinin restorasyonu (tadilat, tamirat,çatı bakım onarımı ve boyasının) yapılarak; çevre düzenlemesi, kaldırım, peyzaj, mescit ve sosyal tesis binası faaliyete geçirilerek dernek faaliyetleri daha aktif hale getirilecektir. 
İlçe merkezindeki galerilere uygun dükkânlar yapılarak Sanayi Sitesine taşınacaktır. Sanayi Sitesi girişinde bulunan tepe traşlanarak Sanayi Bölgesi ve İlçe girişine şelale yapılacak, görsel bir güzellik ile İlçe Sanayi Sitesinin adeta (OSB) Organize Sanayi Bölgesi gibi etkin ve verimli hale getirilecek, İlçemizin görselliğine ve istihdamına katkı sağlanacaktır."

Seyfullah Köken Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Seyfullah Köken Kızılcahamam Sanayi Sitesi Kızılcahamam Haber