MHP'nin Elazığ Belediye Başkan Adayı Murat Aygen Oldu! Murat Aygen kimdir

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi'nde 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlerde Elazığ Belediye Başkanlığı için aday gösterilen isim Murat Aygen oldu. Fırat Üniversitesi İnsani ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi Ve Kamu Yönetimi Öğretim Üyesi olan Doç. Dr. Murat Aygen, MHP'nin açıkladığı 3 İl, 10 Büyükşehir ilçe, 42 ilçe belediye başkan adayı arasında Elazığ Belediye Başkanlığı için aday olarak gösterildi. Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen kimdir, nereli? Detaylar haberimizde.

Reklam
Reklam

MHP tarafından yapılan son açıklama ile birlikte adaylığı kesinleşen ve Elazığ Belediye Başkan Adayı olan Doç. Dr. Murat Aygen, kimdir, nereli ve kaç yaşında sorusu merak edilirken, tüm bu soruların cevabını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

MURAT AYGEN KİMDİR, NERELİ?

1956 yılında Elazığ'da dünyaya gelen Murat Aygen, 1984 yılında Muş Sağlık Meslek Lisesi’nde öğretmen olarak göreve başladı ve akabinde okul müdürü olarak görev yaptı. Daha sonra sırasıyla Çorum Sağlık Meslek Lisesi, Elâzığ Atatürk Sağlık Meslek Lisesi Ve Metin Koloğlu Sağlık Meslek Lisesi’nde müdür olarak görev alan Aygen, Yüksek lisans ve doktora öğreniminden sonra Fırat üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Kentleşme Ve Çevre Anabilim Dalına Öğretim Üyesi olarak atandı. Yaptığı bilimsel çalışmalar sonucunda siyaset bilimi alanında doçent olan Aygen'in 12 makale ve 4 adet kitabı bulunmaktadır.

AYGEN'DEN ADAYLIK MESAJI

MHP'nin Elazığ Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Doç. Dr. Murat Aygen, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

"Şahsımı Elazığ Belediye Başkanlığı’na aday göstererek teveccüh gösteren kıymetli büyüğümüz Bilge Liderimiz Sn.Dr.Devlet BAHÇELİ Beyefendiye şükranlarımı sunuyorum.İnşallah 31 Mart’ta Elazığ’da zafere ulaşarak Liderimizin bizlere tevdi ettiği bu görevi layıkıyla yerine getireceğiz"

 

 

 

Murat Aygen Murat Aygen kimdir Murat Aygen nereli MHP Murat Aygen kimdir Elazığ Elazığ Belediye Başkan Adayı Murat Aygen Elazığ Yerel Seçim Sonuçları 2024