Serkan Damar: 'Türkiye'de adalet var ve haklının yanında'

TAKİP ET

Bazı medya organlarında ve sosyal medyada yer alan "MHP Çankaya İlçe Başkanlığı'nın kullandığı otopark alanındaki UKOME kararı sahte çıktı" başlıklı habere yönelik mahkemenin verdiği karar için MHP Çankaya İlçe Başkanı Serkan Damar: "Hukuk önünde hesaplaşacağımızı söylemiştim! Türkiye'de adalet var ve haklının yanında." dedi.

Reklam
Reklam

MHP Çankaya İlçe Başkanlığı ile ilgili olarak bazı medya organları ve sosyal medyada yapılan habere MHP Çankaya İlçe Başkanı Serkan Damar ve partililerden tepki gelmiş ve Damar, sosyal medyada yapılan haberlere cevap olarak UKOME kararı ile birlikte "Milliyetçi hareket partisi Çankaya İlçe Başkanlığı olarak sahtecilikle adımız yan yana dahi anılamaz ancak onursuzca sahte haber yapmaktan çekinmeyen herkesle hukuk önünde hesaplaşacağımızdan ve bu şekilde mesnetsizce atılan iftiranın hesabını hukuk önünde soracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın! Resmî evrak görüntümüzü paylaşıyorum. Bu iftiracılara cevabımız şimdilik budur." şeklinde cevap vermişti.

MHP Çankaya İlçe Başkanlığı vekili Av. Alper Buhar'ın mahkemeye sunduğu dilekçe ve ekler sonrası mahkeme kararını açıkladı. Mahkeme tarafından verilen kararı MHP Çankaya İlçe Başkanı Serkan Damar, sosyal medya hesabında yayımladı. İşte o paylaşım;

 

Hukuk önünde hesaplaşacağımızı söylemiştim‼️

Türkiye’de adalet var ve haklının yanında.

MHP Çankaya İlçe Başkanlığı Serkan Damar Avukat Alper Buhar MHP Çankaya İlçe Başkanı Serkan Damar UKOME MHP Haberleri