Seyfullah Köken'de 29 Ekim'de Kızılcahamam için dev projesini açıkladı

TAKİP ET

Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Seyfullah Köken, 29 Ekim'de Kızılcahamam için dev projesini açıkladı. İşte Köken'in Kızılcahamam için açıkladığı 8. projenin detayları...

Reklam
Reklam

Kızılcahamam Belediye Başkan adayı Seyfullah Köken, bugün yaptığı 8. proje ile Kızılcahamam için yapmayı hedeflediği teleferik projesini duyurdu. 

KIZILCAHAMAM'A TELEFERİK PROJESİ

Köken tarafından yapılan yazılı açıklamada proje ile ilgili şu detaylara yer verildi;

"Alternatif turizm Projeleri ile ilçemizi ziyarete gelen misafirlerimizin ilçemizin doğal değerleriyle buluşturulması hedeflenmiştir. Teleferik sayesinde saygıdeğer hemşerilerimiz ve misafirlerimiz ilçemizi çok daha farklı açılardan görme fırsatı bulacaklardır. 
Teleferik projemiz ile; Soğuksu Milli Parkı girişinden başlayacak, Soğuksu Milli Parkı ormanı zirvesinin 1500 metre rakımlı Göllü mevkiinin güzel ve muhteşem doğasına 4 mevsim ulaşılacaktır. 
Teleferik üst istasyonun bulunduğu Göllü bölgesinde; kafeteryalar, dinlenme ve sosyal tesisler, konaklama tesisleri, piknik alanları, bungalov evler, çadır alanları ve eğlenceli sportif faaliyetler olarak hizmet verilecek, böylece yöremizin Turizmine ve istihdamına katkı sağlanacaktır."

Seyfullah Köken Kızılcahamam Teleferik Kızılcahamam Belediye Başkan Adayları 2024 Kızılcahamam Belediyesi