Seyfullah Köken'den sokak hayvanları için dev proje

TAKİP ET

Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Seyfullah Köken yeni projesi ile hem Kızılcahamam'da bulunan sokak hayvanları için güzel bir yaşam alanı oluşturulacağını hem de mağdur olan vatandaşların rahata ereceğini belirtti.

Reklam
Reklam

2024 Yerel Seçimleri öncesi seçim çalışmalarını sürdüren ve projelerini birer birer aktarmaya devam eden Kızılcahamam Belediye Başkanı Seyfullah Köken, son açıkladığı proje ile ilçede büyük sorun teşkil eden sokak hayvanları için yapılacak yeni barınağı duyurdu.

Kızılcahamam'da sokak hayvanlarından mağdur olan vatandaşlar içinde çözüm niteliğinde olan bu proje ile ilçede sokak hayvanları için modern ve yenilikçi bir hayvan barınağı yapılacak.

SAHİPSİZ SOKAK HAYVANLARI İÇİN BARINAK PROJESİ

Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Seyfullah Köken, son projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Sokaklarda yaşayan sahipsiz hayvanlar sahipsiz gibi görünsede biz insanlara emanettir. Sokak hayvanları zor şartlar altında hem yiyecek hem de barınak ihtiyaçlarını kendi başlarına gidermeye çalışmakta ancak bunlardan çok azı başarılı olabilmektedir. Bize emanet olan bu canları aç ve açıkta bırakmamak amacıyla ilçemizde yaşayan sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi kuracağız.
İlçemizin uygun bir bölgesinde yapacağımız barınak projesi için tüm ayrıntılar ekibimiz tarafından hazırlanmıştır.
Tarım ve Orman Bakanlığımızın da desteğiyle başıboş hayvanlar için barınak projemizde; klinik, tedavi ve terapi, sahiplendirme, bakım ve eğitim alanları da yer alacaktır.
Bu Proje ile Vatandaşlarımızın yaşadığı mağduriyeti gidermiş olacağız"

Seyfullah Köken Seyfullah Köken Kızılcahamam Kızılcahamam Hayvan Barınağı Kızılcahamam haber Kızılcahamam Son Dakika Kızılcahamam Çıtak Haber