Sincan'da 5 saatlik su kesintisi yaşanacak! O mahallede oturanlar dikkat!

TAKİP ET

ASKİ uyardı: Sincan'da 5 saatlik su kesintisi yaşanacak! O mahallede oturanlar bu habere dikkat! Bugün gerçekleşecek su kesintisi 5 saat sürecek. Ankara Sincan'da sular ne zaman, saat kaçta gelecek sorusunun cevabı haberimizde.

Reklam
Reklam

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü yaptığı yazılı açıklamada Ankara'nın Sincan ilçesinde 5 saatlik su kesintisi yaşanacağını duyurdu.

ASKİ tarafından yapılan açıklamada ana iletim hattında meydana gelen arıza sebebiyle su kesintisi yapıldığı belirtilirken, su kesintisi yaşanan bölgede en çok merak edilen ise Sincan'da sular neden kesildi, Törekent'te sular ne zaman, saat kaçta gelecek soruları oldu.

SİNCAN'DA SULAR NE ZAMAN GELECEK?

Sincan ilçesinde meydana gelen ve Törekent Mahallesi'nin etkilendiği su kesintisi bugün 12.00'da başlamış olup saat 17.00'a kadar sürmesi beklenmektedir.

ASKİ tarafından yapılan yazılı açıklama göre detaylar şöyle;

SİNCAN

Arıza Tarihi: 16.11.2023 12:00:00
Tamir Tarihi: 16.11.2023 17:00:00
Detay: Törekent Mahallesi Seyirce mevkii içerisinde ana iletim hattında meydana gelen arıza sebebiyle su kesintisi yapılmıştır.
Etkilenen Yerler: Törekent mahallesi

Ankara su kesintisi Sincan su kesintisi Sincan sular ne zaman gelecek Törekent su kesintsi Törekent sular ne zaman gelecek Sincan haber