Sincan'da sular neden kesildi? Sincan su kesintisi: Sular ne zaman, saat kaçta gelecek?

TAKİP ET

Sincan'da sular neden kesildi? Sincan su kesintisi kaç saat sürecek? Sincan'da su kesintisi ne zaman sona erecek, su kesintisi olan yerler nereler? Sincan'da sular saat kaçta gelecek? ASKİ tarafından yapılan ve yaklaşık 24 saat sürecek Ankara Sincan ilçesinde Gazi Mahallesi, İstiklal Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi'nin tamamında yaşanacak su kesintisi detayları haberimizde.

Reklam
Reklam

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü yaptığı yazılı açıklama ile Ankara'nın Sincan ilçesinde 3 mahallede yaklaşık 24 saatlik su kesintisi yaşanacağını duyurdu.

ASKİ tarafından yapılan yazılı açıklama doğrultusunda Gazi Mahallesi, İstiklal Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi'nin tamamında etkili olacak su kesintisinin ne zaman ve saat kaçta sona ereceği ile ilgili detaylar haberin devamında.

Sincan'da sular neden kesildi?

ASKİ tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre İstiklal Mahallesi Hasan Tahsin Caddesi içerisinde meydana gelen dağıtım şebeke hat arızası nedeniyle 3 mahallede sular kesildi.

Sincan'da sular ne zaman, saat kaçta gelecek?

Sincan'da devam eden su kesintisinin bugün saat 16.00'da sona ermesi bekleniyor. ASKİ yaptığı yazılı açıklamada 23 Kasım 2023 tarihinde saat 16.05'te başlayan su kesintisinin 24 Kasım 2023 Cuma günü saat 16.00'da sona ereceğini belirtti.

Su kesintisi için neresi aranır?

Ankara ve Sincan'da yaşanan su kesintileri için ASKİ Çağrı Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz. Çağrı merkezine 0312 616 10 00 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Sincan su kesintisi

ASKİ tarafından Sincan'da 3 mahallede etkili olacağı belirtilen su kesintisi ile ilgili yapılan yazılı açıklama şöyle;

SİNCAN

Arıza Tarihi: 23.11.2023 16:05:00
Tamir Tarihi: 24.11.2023 16:00:00
Detay: İstiklal Mahallesi Hasan Tahsin Caddesi içerisinde meydana gelen dağıtım şebeke hat arızası nedeniyle plansız su kesintisi yapılmaktadır.
Etkilenen Yerler: Gazi Mahallesi, İstiklal Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi tamamı

Sincan su kesintisi Sincan sular ne zaman gelecek Ankara su kesintisi Sincan sular saat kaçta gelecek Sincan su kesintisi için neresi aranır Sincan sular neden yok Sincan sular neden kesildi Sincan ASKİ telefon