Sivasspor - Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

TAKİP ET

Trendyol Süper Lig 5. hafta mücadelesinde EMS Yapı Sivasspor ile MKE Ankaragücü karşı karşıya geliyor. Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanacak olan mücadele ile ilgili en çok merak edilen konu ise Sivasspor - Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte detaylar...

Reklam
Reklam

Ligde 5. haftada bugün oynanacak olan EMS Yapı Sivasspor - MKE Ankaragücü maçı hakkında merak edilen sorular arasında karşılaşmanın canlı yayınlanıp yayınlanmayacağı taraftarlar tarafından merak konusu olurken, tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Sivas 4 Eylül Stadı'nda EMS Yapı Sivasspor ile MKE Ankaragücü arasında bugün oynanacak mücadelenin başlama saati 20.00 olarak açıklandı.

SİVASSPOR - ANKARAGÜCÜ MAÇI HANGİ KANALDA?

Sivas 4 Eylül Stadı'nda 18 Eylül Pazartesi günü (bugün) saat 20.00'de başlayacak EMS Yapı Sivasspor -  MKE Ankaragücü maçı beIN SPORTS 1'den canlı olarak yayınlanacak.

HAKEM ÇAĞDAŞ ALTAY

EMS Yapı Sivasspor - MKE Ankaragücü maçını Çağdaş Altay yönetirken, yardımcılıklarını Mehmet Kısal ve Samet Çavuş yapacak. Maçın 4. Hakemi ise Yiğit Arslan olacak.

Sivasspor Ankaragücü Trendyol Süper Lig Sivasspor Ankaragücü canlı Sivasspor maçı canlı Ankaragücü maçı canlı