TAB Gıda borsada ne zaman işleme başlayacak? TABGD kaç tavan yapar?

TAKİP ET

TAB Gıda borsada ne zaman işleme başlayacak? TABGD kaç tavan yapar? Borsada işleme başlayacak olan TAB gıda halka arz fiyatı ne kadardı ve ne zaman borsada işlem görecek? İşte detaylar...

Reklam
Reklam

Tab Gıda, 26 Ekim 2023 tarihinde Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlayacaktır. Şirketin halka arz başvurusu 2022 yılı içerisinde yapılmış ve onaylanmıştır. Halka arz, 18-19-20 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilmiştir.

Tab Gıda, Türkiye'nin en büyük fast food restoran zinciridir. Burger King, Popeyes, Arby's, Sbarro ve Usta Dönerci markalarını Türkiye'de işletmektedir. Şirketin 2022 yılı sonu itibarıyla 1.000'den fazla restoranı bulunmaktadır.

Tab Gıda'nın halka arzına ilişkin detaylar, 2022 yılı Aralık ayında kamuoyuna duyurulmuştu. Buna göre, şirketin halka arz edilecek paylarının nominal değeri 1 TL, halka arz fiyatı ise 130 TL olarak belirlenmişti. Halka arz büyüklüğü ise 6.825.000.000 TL olarak gerçekleşmişti.

Tab Gıda'nın halka arzının tamamlanmasının ardından, şirketin payları 26 Ekim 2023 tarihinde Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlayacaktır. Şirketin işlem kodu "TABGD" olacaktır.

Yatırım tavsiyesi değildir.

TAB Gıda Hisse Yorumları TAB Gıda Hisse Fiyatı TAB Gıda kaç tavan yapar TAB Gıda Uzman Yorumları TABGD Hisse Yorumu