TAB Gıda hisseleri bugün düşer mi çıkar mı? TABGD için uzmanlar ne diyor?

TAKİP ET

Halka arzda büyük talep gören ve yatırımcıların büyük beklentisi olan TAB Gıda hissesi (TABGD), Borsa İstanbul'da 3. işlem gününde yatırımcıyı şaşırtmış ve devre kesici uygulanmıştı. Yatırımcılar ise TABGD adıyla işlem gören hisse senedi için bugün düşer mi yoksa çıkar mı şeklinde cevap aramaya başladı.

Reklam
Reklam

TAB Gıda hisseleri düşecek mi yoksa yükselecek mi sorusuna net olarak bir cevap verebilmek şuan için mümkün değil. Yatırımcılar tarafından halka arzda rekor talep gelen TABGD, net olmamakla birlikte bünyesinde barındırdığı ve İsrail - Filistin savaşında İsrail askerlerine gıda yardımı yaptığı iddia edilen global bir gıda markası yüzünden protesto ediliyor olabilir.

TABGD ile ilgili olarak şuan için uzmanlarda tam olarak birşey söylememekle birlikte önümüzdeki günlerde bu hissenin Borsa İstanbul'da nasıl bir konuma geleceğini görebileceğiz.

Dikkat**Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

TAB Gıda Hisse Yorumları TAB Gıda Uzman Yorumları TAB Gıda daha düşer mi TAB Gıda ne zaman geri çıkar TABGD son durum ne TABGD yükselecek mi TABGD düştü mü TABGD hisse fiyatları