TAB Gıda hisseleri neden düşüyor? TABGD hisse senedi düşecek mi yükselecek mi?

TAKİP ET

Halka arzda rekor bir talep gören TAB Gıda hisseleri neden düşüyor? TABGD hisse senedi düşecek mi yükselecek mi? TAB Gıda neden tavan bozdu? TABGD hisse fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar...

Reklam
Reklam

Borsa İstanbul'da TAB Gıda'ya ait TABGD hisse neden düşüyor sorusunun cevabı merak edilmeye başladı. TABGD hisse sahipleri erken tavan bozan bu hisse senedinin neden tavan bozduğunu merak ederken en önemli etkenin TAB Gıda bünyesinde bulunan ve İsrail - Filistin arasında yaşanan savaşta İsrail askerlerine yardım ettiği iddia edilen marka nedeniyle düştüğü tahmin ediliyor.

Borsa İstanbul'da TABGD hissesi devre kesti

Borsa İstanbul'da geçtiğimiz cuma günü işleme başlayan TABGD kodu ile işlem gören hisseye 3. işlem gününde devre kesici uygulanmıştı. 

Borsa İstanbul, KAP'a yaptığı açıklamada TABGD kodu ile borsada işlem gören hisseye devre kesici uygulandığını duyurdu.

Dikkat**Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

TAB Gıda neden düştü TABGD düştü mü TABGD yükselecek mi TABGD hisse fiyatları TABGD TAB Gıda TAB Gıda neden tavan bozdu