Yeniden Refah Partisi'nden Kızılcahamam'da coşkulu seçim ofisi açılışı

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Seyfullah Köken ilçe genelinde seçim çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Köken'in ilçedeki Seçim Koordinasyon Merkezi soğuk havaya rağmen coşkulu bir kalabalık ile mehteran eşliğinde, dualarla açtı. 

Reklam
Reklam

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcıları Cengiz Zor, Mehmet Altınöz, Mehmet Kaderli ve Ankara İl Başkanı Mustafa Yanılmaz'ın katılımlarıyla gerçekleşen açılışa Ankara'da ki diğer ilçe teşkilatları da katıldı.

AÇILIŞA YOĞUN İLGİ

Kızılcahamam'da ilk defa böylesine büyük bir seçim ofisi açılışı gördüklerini belirten vatandaşlar açılışa yoğun ilgi gösterdi.

Soğuk havaya rağmen vatandaşlar mehteran gösterisini ve açılış ilgiyle takip etti.

"HERKESİN BAŞKANI OLACAĞIM"

Yeniden Refah Partisi Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Seyfullah Köken yaptığı açıklamada herkesin belediye başkanı olacağını, Kızılcahamam’ın sorunları elbirliğiyle istişare ederek çözeceğini, esnafın yanında olduğunu, konut ve kira sıkıntısını gidereceğini, sahipsiz sokak hayvanları için projelerinin hazır olduğunu, Kızılcahamam’ı 12 ay turizme açıp hem istihdam yaratacağını hemde ilçemizin marka değerini yükselteceğini ifade etti.

Yeniden Refah Partisi Kızılcahamam Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Seyfullah Köken Seyfullah Köken