Yerel seçimler öncesi Kızılcahamam'da öne çıkan belediye başkan adayı bakın kim?

TAKİP ET

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Kızılcahamam'da öne çıkan belediye başkan adayı bakın kim oldu. 2024 Yerel Seçimleri öncesi Kızılcahamam Belediye Başkan Aday Adayları yavaş yavaş belli olurken, en çok öne çıkan ve aday olmasına kesin gözüyle bakılan isim belli oldu.

Reklam
Reklam

Kızılcahamam'da yerel seçimler için heyecan devam ederken aday adayları projelerini açıklamaya devam ediyor. Açıklanan projeler ve bugüne kadar sahada yapılan çalışmalar neticesinde istatistikler aday olacak ismi yavaş yavaş ortaya çıkarıyor.

ADAYLIĞINA KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR

Kızılcahamam Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan ve seçim çalışmalarını sürdüren adaylar arasında en çok öne çıkan isim istatistikler ve yapılan araştırmalar sonucu ortaya çıkmaya başladı.

2019 Yerel Seçimlerinde MHP'den Kızılcahamam Belediye Başkan Aday Adayı olan ve uzun zamandır sahada ciddi bir çalışma yürüten Seyfullah Köken'in kamuoyu ile paylaştığı projeler ilçede büyük beğeni kazanırken 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek Yerel Seçimlerde aday olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

 

Seyfullah Köken Kızılcahamam Seyfullah Köken Kızılcahamam Kızılcahamam Haber Kızılcahamam Belediye Başkan Adayları 2024